» Takaisin etusivulle

Tänä vuonna valinta tehtiin palvelualan yrityksistä. Säätiön hallintoneuvoston valinta perustuu seuraaviin seikkoihin: Yrityksen työllistämiseen, liikevaihdon kasvuun ja yrityksen taloudelliseen tilanteeseen.

Rauman Hovi oy:lle myönnettiin Rauman Vuoden Yritys 2018 -palkinto. Juhani Ignatiuksen johtama perheyritys on pitkäjänteisellä toiminnallaan vakiinnuttanut asemansa luotettavana yhteistyökumppanina, kasvanut tasaisesti ja toimii alueellaan merkittävänä työllistäjänä.


Rauman Hovi Oy - laadukasta palvelua persoonallisella otteella

Rauman Hovi Oy on vuonna 1992 perustettu perinteikäs hotelli- ja ravintola-alan toimija. Raumalla ja nyt myös Porissa toimiva perheyritys juhlisti viime vuonna 25. toimintavuottaan. Yrityksen palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 100 työntekijää ja vuonna 2017 sen liikevaihto oli 7,8 miljoonaa euroa. Vuonna 2011 perustettiin yrityksen markkinointi- ja myyntiorganisaatio Hovi Sales, jonka tavoitteena on luoda keskitetysti yhdestä paikasta monipuolisia ja nykyaikaisia palveluita yritys- ja yksityisasiakkaille.


Kaksi hotellia Raumalla ja yksi Porissa

Vuosi sitten Best Western -ketjusta irtaantuneet Hotel Kalliohovi ja Hotel Raumanlinna jatkavat edelleen yksityisinä hotelleina. Irtaantumisen jälkeen muun muassa palvelukonsepteja on hiottu vielä paremmin sekä liikematkailijoita että turisteja palveleviksi. – Joustava ja henkilökohtainen palvelu on se, miten voimme erottua kilpailijoistamme. Haluamme, että hotellivieraamme voivat keskittyä omiin asioihinsa, olivatpa ne sitten työtä tai huvia. Me hoidamme kaiken muun, hotellinjohtaja Iiro Ignatius lupaa. Hovi on laajentanut kuluvan syksyn aikana toimintaansa myös Poriin. Lokakuun alussa avattiin Hotel Bepop Porin keskustassa. – Bepop on saanut nimensä ja innoituksensa bebop-jazzista, joka on menevää ja rentoa musiikkia. Tällä tavalla haluamme palvella asiakkaitamme Porissa. On hienoa laajentaa toimintaa myös Poriin ja uskon, että saamme sielläkin hommat luonnistamaan hyvin, Iiro Ignatius sanoo.


Laajat ravintolapalvelut palvelevat useita asiakasryhmiä

Pitkään toimineella yrityksellä on vahva jalansija myös raumalaisessa ravintolatarjonnassa. Hotel Kalliohovin yhteydessä toimiva Ravintola Kapteeninhuone ja Teknologitalo Sytyttimessä sijaitseva Ravintola Byssa palvelevat ihmisiä ympäri vuoden. Kapteeninhuoneessa nautitaan lounasta ja á la carte -ruokaa, Byssassa keskitytään lounaaseen ja juhlapalveluihin. Molemmista ravintoloista löytyy myös nykyaikaiset kokoustilat.Hovi Salesin palvelutarjontaa täydentävät Juhlatalo Johtola ja Tilausravintola Juhlahovi, joissa voidaan järjestää monipuolisesti isojakin juhlia ja illanviettoja. – Johtolassa voi todella aistia sen vanhanajan tunnelman, mitä paperitehtaan johtajan residenssissä on ollut. Ja Johtolan saunan lauteet ovat varmaan olleet aikanaan kuulemassa jos jonkinlaista sopimusneuvottelua, Rauman Hovi Oy:n toimitusjohtaja Anne Ignatius-Helander naurahtaa. Lisäksi Hovi Salesilta voi tilata erilaisia kokouspaketteja ja perhetilaisuuksia sekä varata esimerkiksi saunatiloja ja catering-palveluita. Yritys toimii myös muun muassa Olkiluodon ydinvoimala-alueella sekä Oras Oy:n tiloissa tarjoten henkilöstöravintolapalveluita sekä edustus- ja kokoustarjoiluja. – Meille paikallisten yritysten palveleminen laadukkaasti on tärkeää. Koemme, että näin näytämme myös yritysten muualta tuleville vieraille, miten korkeatasoista palvelua Raumalta voi saada, Anne Ignatius-Helander sanoo.


Elämäntyöpalkinto

Yrittäjä Juhani Ignatius yllättyi iloisesti kuullessaan valinnasta: - Olihan se yllättävä mutta tietysti hieno uutinen. Koen tämän jonkinlaisena elämäntaulupalkintona. Vuoden Yritys -palkinto on pala raumalaista historiaa, on kunnia päästä palkittavien joukkoon mukaan.